Syge børn i dagplejen

Syge børn modtages ikke i dagplejen - dels pga. den ekstra omsorg der er brug for når barnet er skidtmas og dels pga. smitte.

Sygdom kan være mange ting - hvis dit barn eksempelvis er forkølet og snottet kan det sikkert godt komme i dagpleje, MEN hos mig er det essentielt, at barnet kan deltage i dagligdagen på lige fod med de andre børn, også selv om der ikke er feber.

Jeg er nødt til at understrege, at feber ikke er den eneste faktor for at være utilpas/syg! Børn er forskellige og nogle får feber ved det mindste, hvorimod andre små næsten aldrig har feber - men dog stadig er utilpasse!

Hvis barnet bliver sygt mens det er i dagplejen vil jeg kontakte jer telefonisk, hvorefter I så kan finde ud af hvordan og hvorledes med at få barnet hentet.


Er barnet på medicin, men ellers er frisk og ikke klattet må det gerne komme i dagpleje.

Hvis barnet skal smøres med en creme eller andet skal jeg selvfølgelig nok gøre dette. 🙂

 

 

 

Hvis jeg er syg

Hvis jeg selv bliver syg, skal I forældre som hovedregel selv sørge for pasning af jeres barn!
Jeg må gerne kalde vores vikar ind og det vil jeg også gøre hvis det `kun er en hovedpine eller andet ikke så slemt` -men ligger jeg og kaster op så gør jeg ikke 😉

- men skal jeg eksempelvis til læge, tandlæge, eller møde på skolen etc. vil min mand have mulighed for at være hos børnene imens. Børnene kender min mand Peter, da han altid er hjemme om fredagen - og han er selvfølgelig godkendt af Viborg kommune.

Ligeledes har vi en godkendt fast vikar som er ved børnene - det er vores farmor og børnene elsker hende 😀