Vi har et rigtig stort fliseareal udenfor hvor der kan køres på scooter eller løbecykel 🤩 - Sandkassen er stor og fyldt med nyt hvidt sandkassesand; vi bruger meget tid her 🙃

At være ude, er en vigtig del af børnenes hverdag i dagplejen.  Her får de nogle gode oplevelser - de lærer at få respekt og føle ansvar og interesse for naturen.

Det at komme udenfor i udvikler endvidere børnene motorisk og giver dem psykisk velvære og dejlige røde kinder 🙃 Det er jo et must, når man er lille!

Ved leg i haven og ture ud af huset stimuleres og styrkes børnenes sanser. De præsenteres for naturens mangfoldigheder - som regnormen der kan studeres på tæt hold, blomster der dufter, blade der flyver i vinden, en gren, der kan blive til en fiskestang - for ikke at tale om mødet med ”Lille Peter Edderkop” samt snegle med og uden hus!

Det kan dog godt være rigtig svært når de er helt små og vejret ikke rigtig arter sig - det meeget fugtige vejr er lidt træls for de små poder, der endnu ikke går... men vi finder altid en løsning 😀

Gem